Pure Prana Diensten

Een FeelGood moment doet jou stralen

Een FeelGood moment bij Pure Prana is er een waar u als persoon centraal staat. Om elkaar eerst wat beter te leren kennen voeren we een kort kennismakingsgesprek waarbij we samen gaan kijken wat u op die moment nodig heeft. Dus de eerste keer is het verstandig om wat meer tijd te reserveren. 

We gaan vervolgens aandacht besteden aan onze 4 lichamen (fysiek-mentaal-emotioneel-spiritueel) want als elk van de 4 lichamen de nodige aandacht krijgt dan kunnen we dit gelijk stellen aan een goed gevoel en dat is uiteindelijk het streven van ons allemaal. U zal een totaal wellness gevoel ervaren dat tevens ook oude losgekomen energie kan vrijmaken dus dit kan gepaard gaan met bepaalde emoties maar dit zijn allemaal tekenen dat u loslaat en dat u het nieuwe kan verwelkomen. 

De duur van de experience is om en bij de 75min. maar dit kan altijd wat uitlopen als het wat meer tijd vraagt. Mijn tijd gaat op dat moment integraal naar u uit en u staat in deze periode dan ook centraal.

Gezond personeel doet je bedrijf stralen

Investeren in het welzijn van werknemers is nu belangrijker dan ooit. 60% van het werkverzuim wordt veroorzaakt door o.a. stress en dat kost onze maatschappij, de werkgever veel geld. Veel van de tijd brengen we door op ons werk en is het niet zo dat als we ons goed voelen op ons werk, het werk beter gaat en het thuis ook beter gaat.  Het is allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gezonde, vitale bedrijfscultuur bevordert het imago van het bedrijf, de werking van de onderneming. Investeren in gezonde werknemers, in vitaliteit is daarom een morele juiste keuze. Daarom speelt het welzijn van je personeel een steeds grotere rol in het succes van jouw bedrijf. Gezond en gelukkig personeel is een WIN voor beide. Zo is er minder verzuim, heb je vitalere werknemers, zijn ze mentaal veerkrachtiger, is er een hogere productiviteit en omzet

Waar kan een zakelijk FeelGood moment allemaal goed voor zijn.

1. Stress vermindering en burn-out preventie
2. Een betere energie balans
3. Het oplossen van fysieke, mentale, emotionele en spirituele blokkades (4 lichamen in balans)

Wat zijn o.a. signalen die laten zien dat de energie in de onderneming niet optimaal werkt?

  • Hoge(re) ziekte- en burn-out gevallen onder werknemers
  • Conflicten tussen personen en teams op de werkvloer
  • Dalende productiviteit, efficiency en winstgevendheid

Daarom verzorg ik  met veel plezier ook bij uw onderneming of organisatie een FeelGood moment waarbij uw werknemers ook even een me time moment mogen ervaren en dit zo ook de productiviteit binnen uw onderneming-organisatie een boost kan geven.

De duur van een FeelGood moment op kantoor is om en bij de 30min.

 

Pure Prana by Pascale A choice for Health and Happiness

Pure Prana by Pascale A transformation from Fear to Confidence  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s