Mijn verhaal

Ik ben Pascale Marijnissen, een veertiger en trotse mama van een geweldige tienerzoon Mika.

Ikzelf heb jarenlang een haat-liefde verhouding gehad met mezelf en eten dewelke ik vanaf mijn kindertijd opgebouwd had na o.a. het vroegtijdig overlijden van mijn beide ouders. (Ik was 7 en 15 jaar) Door deze verliezen ben ik mijn verdriet, onzekerheid letterlijk gaan opvullen met eten. Een mens wil van nature dingen oplossen niet waar? Ik heb hierdoor alle denkbare eetstoornissen de revue zien passeren dus ik mag me dan ook wel een ervaringsdeskundige noemen op dit gebied.

Ik heb verder met alle denkbare diëten, kuren, pillen, zelfs operaties geëxperimenteerd en kwam telkens tot dezelfde conclusie = diëten en co. werken niet. Nee ze maken alles alleen maar erger en je gaat er fysiek en mentaal ook enkel maar op achteruit. Mijn lichaam zat letterlijk vast, blokkeerde, niets werkte meer zoals het hoorde. Ik had enorme opstoten van oedeem, last van hyperglycemie gevolgd door een hypoglycemie, Nierfalen fase 3, hartkloppingen, leverproblemen, intoleranties…..Achteraf gezien heeft mijn lichaam al jarenlang kleine signalen gestuurd dewelke ik maar niet wilde zien. Na vele doktersonderzoeken , ziekenhuisopnames, weliswaar zonder enig resultaat, bleef ik toch doorzoeken. Melanoom & teratoom verwijdering in 2009, gescheiden in 2010 daarbovenop een acute ziekenhuisopname in 2011 en met als hekkensluiter een auto ongeval in 2012 waar ik ook wonderbaarlijk heelhuids ben uitgekomen.  Ik wist vanaf dat moment dat er echt iets meer moest zijn.  Ik heb daar een moment ervaren wat met het verstand niet is te bevatten, sommige noemen dit een “Bijna Dood Ervaring” maar hoe je het ook wil benoemen dat doet er eigenlijk niet toe. Ik was voorheen en eigenlijk al sinds ik klein was altijd al wel geïnteresseerd, nieuwsgierig en een beetje bezig met spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling maar sinds het ongeval is dit enkel nog maar in een stroomversnelling gegaan. Mijn zoektocht naar een verbeterde gezondheid en welzijn was toen echt begonnen. Ik kwam zo tot de conclusie dat ik na het overlijden van mijn ouders ik mezelf wijsgemaakt had dat ik niet goed genoeg was, ik niks waard was en ik compenseerde deze jarenlange zelfafwijzing met eten en zo ontstond er bij mij een destructieve relatie met mezelf en met eten want dit is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ontdekte manieren om mijn zelfwaardering terug te vinden en herstelde zo beetje bij beetje de relatie met mezelf. Naarmate de relatie met mezelf in positieve zin veranderde zo veranderde ook de relatie bij mij met voeding en kreeg ik zo beetje bij beetje ook mijn gezondheid en welzijn terug. Door mijn leefstijl te veranderen begrijp ik nu als geen ander wat het belang hiervan is en welk het effect hiervan is.

La Diosa FeelGood Company en Pure Prana by Pascale zijn met mijn eigen reis als basis ontstaan en het is mijn passie om FeelGood  – FeelGoodFood momenten te creëren voor mensen. Ons goed voelen, vreugdevol zijn is de ware essentie van ons Zijn en de dingen die we elke dag doen doen we met het geloof omdat we denken dat we ons hierbij beter voelen.  Wat is mijn missie, mijn bijdrage die ik wil leveren aan onze wereld? Ik wil mijn kennis, ervaringen en wijsheid delen om zo mogelijks ook anderen te inspireren, mensen terug laten herinneren dat ze wel goed genoeg, heel en compleet zijn. Onze wereld op mijn manier voorzien van welzijn, gezondheid en geluk is denk ik een mooie missie.

Pure Prana dat is dus wat jij en ik zijn : Puur – Zuiver – Stralend – Energie – Een met alles en iedereen oftewel LIEFDE

Als ik nu terugkijk op de afgelopen jaren die ook echt nog wel de nodige ups-and-downs hebben gekend kan ik zeggen dat ik trots op mezelf ben en dat ik nog elke dag met veel plezier uit mijn bedje kom om aan mijn dag te beginnen. Ik heb nog veel ideeën in de pijplijn zitten die ik nog heel graag aan de wereld wil laten zien. Mensen gelukkig maken maakt mij ook gelukkig. Ik zal me dan ook blijven inzetten ten dienste van anderen en zo kan ik voor anderen misschien ook een lichtpuntje zijn te midden van hun transformatie. We zijn allemaal op weg naar iets en als je wil wil ik graag zo nu en dan een reisgezel zijn voor even in jouw mooie leven.

Xox Pascale