May I inspire you….

ikke

Gun jezelf even de tijd om deze tekst te lezen… wie weet zit er iets moois in voor jou…Vele mensen worstelen met wat ik altijd zeg een “DIEET MIND” en ikzelf heb hier ook altijd enorm mee gevochten.  Tot ik na veel vallen en opstaan uiteindelijk de sleutel gevonden heb die voor mij de oplossing gegeven heeft. Het heeft niets met wilskracht te maken, wat ik altijd dacht, maar het is ook grotendeels een programmatie probleem dat hersteld moet worden. We worden als het ware op jonge leeftijd geprogrammeerd en dit heeft de dag van vandaag nog steeds effect op ons huidige gedrag, doen en laten. Ik heb dit meermaals ervaren en soms nog, maar nu ik me ervan bewust ben weet ik ook dat ik er iets aan kan doen, niet altijd even gemakkelijk maar alles begint met het erkennen en vanuit daar kan je dan progressie maken. Ik zie het als een trap oplopen, soms ga je een paar stappen vooruit en soms kan je eens een trede terugzetten of is pauzeren maar zolang je vooruit blijft gaan kom je er wel en doorbreek je vroeg of laat het oude patroon. Van elke terugval die ik nu ook nog wel eens heb leer je altijd weer wel iets en dit maakt je sterker om weer vooruit te gaan.

Mijn manier is een way of life , een roadmap die ik in het leven heb geroepen om stap voor stap terug op weg te gaan naar een goede gezondheid en ook terug naar een positief zelfbeeld.  Met mijn ervaringsexpertise wil ik mensen laten inzien dat het wel mogelijk is om (terug) een gezonde relatie met voeding en met zichzelf te kunnen hebben en dat zo ook het zelfherstellende vermogen van het lichaam dan optimaal terug zijn werk kan doen. Enerzijds door gezonde alternatieven aan te bieden waarvan o.a. de Pure Prana producten het resultaat zijn.  Anderzijds door een vorm van lifestyle counselling  die bij jou past.  Het is geen quick fix methode zoals velen wel beloven, nee het is een way of life…..Kies jij jouw eetpatroon? Of kiest het eten jou? Wil jij ook naar een positieve relatie met voeding & terug jezelf graag zien. Door je lichaam te voorzien van de juiste brandstof gaat je lichaam voor je werken in plaats van tegen je. Voeding dient om ons te voorzien van energie en niet om ons te roven van onze energie. En je leert ook het effect wat o.a. voeding heeft op je psyche.
Neem terug het heft in eigen handen en kies ervoor om terug een gezond, energiek, vitaal iemand te zijn. Je hebt maar 1 lichaam gekregen wat elke dag zijn uiterste best doet om jouw zo goed mogelijk te dienen. Mssch wordt het tijd om nu iets terug te doen en om samen te werken me deze wonderbaarlijke machine……”It’s never too late to work towards being the healthiest you”
Als je iets van jezelf herkent dan ben ik ervan overtuigd dat dit jou moment is…

Always here to help & guide you towards a healthier & happier you …….want je gezondheid is je meest waardevolle bezit . Ons goed voelen daar streven we allemaal naar. Of je nu lijdt aan een chronische aandoening, een intolerantie hebt , met een eetstoornis kampt of gewoon graag bewust met je voeding en je lichaam omgaat.  Pure Prana is er voor jou.
Puur, eerlijk en niks te verbergen.

xox  Pascale

Pascale verzorgt ook met veel plezier bij u of uw organisatie een lezing, coaching of indien u liever een 1 op 1 gesprek wenst is dit uiteraard ook mogelijk.

Meer info?

Mail : info@ladiosafeelgoodcompany.com

bel : +32(0) 495.50.85.50 of laat een berichtje na.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s