May I inspire you….

ikke

Gun jezelf even de tijd om deze tekst te lezen… wie weet zit er iets moois in voor jou…

Mijn eigen ervaringen hebben me gemaakt tot wie ik vandaag de dag geworden ben.  Voorheen een onzekere vrouw met allerlei gezondheidsklachten die zich opvolgden.  Ik zocht mijn heil overal maar vooral buiten mezelf. Iets buiten mezelf moest de sublieme oplossing bieden, maar helaas was dit een illusie….Dit alles heeft mijn kennis wel enorm doen toenemen maar door de echte ervaringen ben ik pas echt gegroeid in mijn zijn.  Mijn manier is een way of life , een roadmap die ik in het leven heb geroepen om stap voor stap terug op weg te gaan naar een goede relatie met jezelf en hieruit volgt dan automatisch een betere gezondheid.  Met mijn ervaringsexpertise wil ik laten inzien dat het wel mogelijk is om een gezonde relatie met jezelf en met voeding te kunnen hebben en dat zo ook het zelfherstellende vermogen van je lichaam optimaal terug zijn werk kan doen. Enerzijds door advies te geven omtrent gezonde producten, welke keuzes je kan maken,  labels lezen etc..  Anderzijds door een vorm van counseling  die bij jou past.  Het is geen quick fix methode zoals velen vaak wel beloven, nee het is een way of life…..  Door je lichaam te voorzien van de juiste brandstof gaat je lichaam voor en samen met je werken in plaats van tegen je. Voeding dient om ons te voorzien van energie en niet om ons te roven van onze energie. Hoe absurd is het niet dat we bang zijn geworden van iets dat we nodig hebben om goed te functioneren.  Van angst weer naar vertrouwen…..Van een disbalans naar balans…..
Neem terug het heft in eigen handen en kies ervoor om terug een gezond, energiek, vitaal iemand te zijn. Je hebt maar 1 lichaam gekregen wat elke dag zijn uiterste best doet om jouw zo goed mogelijk te dienen.

”It’s never too late to work towards being the healthiest you”
Als je iets van jezelf herkent dan ben ik ervan overtuigd dat dit jou moment is…

Always here to help & guide you towards a healthier & happier you …….want je gezondheid is je meest waardevolle bezit . Ons goed voelen daar streven we allemaal naar.
Puur, eerlijk en niks te verbergen. The Pure Prana way

xox  Pascale

Pure Prana by Pascale Your choice for Health and Happiness

Pure Prana by Pascale a community of Unity, where you matter.

*Pascale verzorgt  met veel plezier ook bij u of uw organisatie een lezing – workshop , een counseling of indien u liever een 1 op 1 gesprek wenst is dit uiteraard ook mogelijk.

*Bent u chef, actief in de foodbusiness en wenst u graag meer advies omtrent koolhydraat beperking, allergenenvrije voeding? Hoe u gerechten gemakkelijk kan aanpassen etc.. Pascale helpt u graag mee op weg in de wereld van de allergenen vrije  -en koolhydraatarme voeding.

Meer info?

Mail : info@ladiosafeelgoodcompany.com

bel : +32(0) 495.50.85.50 of laat een berichtje na.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s