FeelGood Food

De Pure Prana by Pascale lijn staat letterlijk voor Feeling Good. Pure Prana omvat gezonde producten voor mensen die kampen met chronische aandoeningen zoals insulineresistentie, diabetes, voedselintoleranties, allergieën, glutensensitiviteit, lactose … of voor diegenen die op zoek zijn naar een gezond, lekker, gezond en puur product. Zodat je weer kan genieten zonder eventuele nadelige gevolgen.

Mijn grote trots is dan ook het Pure Prana Broodje. 

Brood eten en hier weer ten volle genieten kan zo weer voor veel mensen.

Ik ben Pascale Marijnissen en heb een grote passie om anderen te helpen om hun doel te bereiken op weg naar een optimale gezondheid en algemeen welzijn.

Jarenlang zat mijn eigen lichaam letterlijk vast en niets werkte meer zoals het moest en met mijn eigen reis als basis ben ik me dan gaan verdiepen in gezonde voeding en begrijp ik nu als geen ander wat het belang hiervan is en welk effect het heeft op ons lichaam. Wat je erin stopt zie je zowel aan de binnen -als buitenkant. Geef je lichaam de juiste brandstof en je lichaam werkt optimaal voor je ipv tegen je. Voeding dient om ons energie te geven ipv ons van onze energie te roven, en eten dient ook om van te genieten, guiltfree eten zonder schuldgevoelens.  Van angst naar vertrouwen  “Let Food be thy medicine and medicine be thy Food” Hippocrates de grondlegger van de westerse geneeskunde wist dit al.

Het Pure Prana broodje kan helpen op weg naar een verbeterde gezondheid en welzijn.

Gun uzelf en indien u een ondernemer bent uw klanten, uw personeel het allerbeste. Het is zo ook voor uw zaak een ideale “oplossing”1 broodje wat u kan inzetten bij verschillende problematieken of voor mensen die een bewuste keuze maken en of geen regulier brood eten.

Het broodje past binnen een dieet waarbij mensen Koolhydraatarm – Glutenvrij – Lactosevrij – Zonder toegevoegde suikers – Gistvrij – Graanvrij eten. Waarvan o.a. Keto – Paleo – Banting – Koolhydraatarme diëten voorbeelden zijn.

De kleine broodjes hebben een grammage van om en bij de 60 gram. Verder is er ook een groter broodje en een bagel van om en bij de 100 gram. Deze is ideaal te gebruiken voor bij een volwaardige lunch, als alternatief hamburgerbroodje of als alternatief voor een traditioneel belegd broodje.

Indien u meer info wenst , samples wenst te ontvangen dan kan u mij telefonisch bereiken op +32(0)495 50 85 50 of  mailen naar info@ladiosafeelgoodcompany.com .

Staat u mij toe u verder nog een hele fijne dag toe te wensen.

Hartelijke groeten

Pascale Marijnissen

Pure Prana Bagel

Pure Prana pistoletje 60gram

Prana lunch broodje 100 gram

Pure Prana lunch broodje 100 gram

21 gedachtes over “FeelGood Food

 1. Als men eendjes moet volgen en je mag geen brood,aardappelen pasta en rijst eten is deze broodsoort dan wel oke en hoeveel koste ze en waar kan ik ze kopen

  Like

  • Hoi Daisy,
   dan is het Prana broodje je oplossing.
   Je kan ze via de webshop bestellen of anders even kijken bij de verdeelpunten.
   Binnenkort worden ze via een grossier gedistribueerd dus dan is het Prana broodje locaal nog beter te verkrijgen ij o.a. bakkers ….

   Like

 2. ik vind ze heel lekker en mals eet er nu al 2dagen van ,als er nu nog brood en een boterkoekje en taart zouden bij zijn dan is dat voor mij al compleet 🙂 eindelijk iets dat eetbaar …….gedaan met dat harde brood en koeken —groetjes lydia

  Like

 3. Hallo Pascalle

  De voedingswaarde van de bagel staat er niet bij. Is die gelijk aan de rest?
  Bij Bagels & Beans gekocht. Ze zijn heerlijk en vullen goed!

  Like

 4. Hoi Pascale
  Zijn de broodjes ook geschikt voor mensen met coeliakie en een koemelkeiwitallergie ?
  Zonder gemaakt glutenvrije tarwezetmeel ?
  Ik zou graag van een wit bolletje en van andere brood soorten kunnen genieten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s