FeelGood Food/Pure Prana by Pascale

De Pure Prana by Pascale lijn staat letterlijk voor Feeling Good. Pure Prana omvat gezonde producten voor mensen die kampen met allerlei chronische aandoeningen zoals insulineresistentie, diabetes, voedselintoleranties, glutensensitiviteit, lactose … of gewoon op zoek zijn naar een gezond en lekker veilig alternatief. Zodat je TERUG onbezorgd kan genieten zonder de eventuele nadelige gevolgen.

Onze grote trots is dan ook het Pure Prana Broodje. Een broodje boordevol vezels, vitamines en mineralen. Letterlijk een broodje gezond….

Brood eten kan en mag weer voor iedereen!

Ik ben Pascale Marijnissen en heb een grote passie om andere te helpen om hun doel te bereiken op weg naar een optimale gezondheid.

Jarenlang zat mijn lichaam letterlijk vast en niets werkte meer zoals het moest en met mijn eigen reis als basis ben ik me dan gaan verdiepen in gezonde voeding en begrijp ik nu als geen ander wat het belang hiervan is en welk effect het heeft op ons lichaam. Wat je erin stopt zie je ook aan de buitenkant. Geef je lichaam de juiste brandstof en je lichaam werkt optimaal voor je ipv tegen je. Voeding dient om ons energie te geven ipv ons van energie te roven….Pure Prana by Pascale wil je laten ervaren welk effect o.a. gezonde voeding heeft op je gezondheid, je welzijn. “Let Food be thy medicine and medicine be thy Food” Hippocrates de grondlegger van de geneeskunde wist dit al……. . Dus voeding weer net als vroeger mee inzetten als remedie en niet enkel en alleen aan symptoombehandeling doen met enkel medicatie wat vandaag de dag jammer genoeg nog het meest gebeurd. Nee eerst de oorzaak achterhalen en van daaruit een oplossing zoeken die resultaat oplevert.

Conclusie: het Pure Prana broodje is de eerste stap op weg naar een verbeterde gezondheid.

Resultaat : Je voelt jezelf geweldig en dit zie je zowel aan de binnen als de buitenkant.

Gun uzelf en indien u een ondernemer bent uw klanten het allerbeste en ervaar het weldadige effect van het Pure Prana broodje! Het is zo ook voor uw zaak de ideale “1 voor alle allergenen oplossing” 1 broodje voor de meest voorkomende intoleranties….

Waarom Pure Prana by Pascale?

Minstens 1 op de 4 mensen kampt vandaag de dag met een of andere chronische aandoening waarvan o.a. diabetes, obesitas, hart-en vaatziekten, bloeddruk problemen, cholesterol, maag-en darm problemen welgekend zijn. Dit aantal neemt jaarlijks toe waarvan spijtig genoeg ook steeds meer en meer kinderen. Bij bijna alle chronische aandoeningen ligt vaak een vorm van insulineresistentie of metabool syndroom aan de basis. De eerste stap om deze een halt toe te roepen en terug om te keren is door net datgene waarvoor je resistent geworden bent ,in dit geval insuline, om dit te minimaliseren zodat je terug gevoelig wordt voor insuline. Insuline wordt getriggerd door koolhydraten=suikers met name de snelle koolhydraten zoals in o.a. brood, koekjes, snoep, pasta, aardappelen, zetmelen, geraffineerde suikers, fructose,……verder triggeren gluten bij veel mensen ook de drang naar koolhydraten (dit door de exorfines) vandaar dat het glutenvrije aspect ook een enorme meerwaarde is.

Het Pure Prana broodje dat ik ontwikkeld heb is een veilig alternatief wat ervoor zorgt dat het insulinepeil laag blijft en dus ook tegelijkertijd helend is voor het lichaam.

Mensen zijn de dag van vandaag eindelijk meer en meer bewust bezig met gezondere voeding en nu ook met de hedendaagse manieren van eten, de vele intoleranties mijden veel mensen bepaalde producten waar o.a. zeker brood bijhoort. Brood ligt enorm onder vuur en heeft een minder fijn imago gekregen. Maar het Pure Prana broodje past bij elke manier van eten en meer nog het draagt nog bij aan de algemene gezondheid ook. Het is erg laag in koolhydraten wat voor iedereen goed is en wat zelfs al wetenschappelijk bewezen is. Verder zijn de ingrediënten zowel graanvrij (glutenvrij) , lactosevrij, gistvrij en zonder toegevoegde suikers, verder een vezelbommetje echt een unieke combinatie en dus letterlijk een broodje gezond.

BROOD ETEN KAN EN MAG WEER voor iedereen dankzij het Pure Prana broodje.

De kleine broodjes hebben een grammage van om en bij de 60 gram. Verder is er ook een broodje en een bagel van om en bij de 100 gram. Deze is ideaal te gebruiken voor bij een volwaardige lunch, als alternatief hamburgerbroodje of als gezond alternatief voor een traditioneel belegd broodje.

Indien u meer info wenst kan u mij telefonisch bereiken op +32(0)495 50 85 50 mailen naar info@ladiosafeelgoodcompany.com .

Staat u mij toe u verder nog een hele fijne dag toe te wensen.

Hartelijke groeten

Pascale Marijnissen

Pure Prana Bagel

Pure Prana pistoletje 60gram

 

Prana lunch broodje 100 gram

Pure Prana lunch broodje 100 gram

17 gedachtes over “FeelGood Food/Pure Prana by Pascale

 1. Als men eendjes moet volgen en je mag geen brood,aardappelen pasta en rijst eten is deze broodsoort dan wel oke en hoeveel koste ze en waar kan ik ze kopen

  Like

  • Hoi Daisy,
   dan is het Prana broodje je oplossing.
   Je kan ze via de webshop bestellen of anders even kijken bij de verdeelpunten.
   Binnenkort worden ze via een grossier gedistribueerd dus dan is het Prana broodje locaal nog beter te verkrijgen ij o.a. bakkers ….

   Like

 2. ik vind ze heel lekker en mals eet er nu al 2dagen van ,als er nu nog brood en een boterkoekje en taart zouden bij zijn dan is dat voor mij al compleet 🙂 eindelijk iets dat eetbaar …….gedaan met dat harde brood en koeken —groetjes lydia

  Like

 3. Hallo Pascalle

  De voedingswaarde van de bagel staat er niet bij. Is die gelijk aan de rest?
  Bij Bagels & Beans gekocht. Ze zijn heerlijk en vullen goed!

  Like

 4. Hoi Pascale
  Zijn de broodjes ook geschikt voor mensen met coeliakie en een koemelkeiwitallergie ?
  Zonder gemaakt glutenvrije tarwezetmeel ?
  Ik zou graag van een wit bolletje en van andere brood soorten kunnen genieten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s