Once upon a time…..

rijmpje

Minstens 1 op de 4 mensen kampt vandaag de dag met een of andere chronische aandoening waarvan o.a. diabetes, obesitas, hart-en vaatziekten, cholesterol problemen, maag-en darm problemen, fybromyalgie welgekend zijn. Dit aantal neemt jaarlijks toe waarvan ook steeds meer en meer kinderen. Bij bijna alle chronische aandoeningen ligt vaak een of andere vorm van insulineresistentie of hyperinsulinemie aan de basis. Een ware epidemie is aan de gang met nefaste gevolgen voor onze gezondheid. Ik vergelijk het met een sluipend gif dat zich ophoopt in ons systeem en ineens zonder we het merken toeslaat.

Herkend u zichzelf in bovenstaande en heeft u al van alles geprobeerd maar zonder resultaat? Keep on reading ……

*Ik wil voor zoveel mogelijk mensen lekkere en gezonde producten beschikbaar stellen, vooral ook buitenshuis en on the go omdat het hier het vaakst het moeilijkste is om je aan je dieet, levensstijl te houden …vanuit dit alles heb ik Pure Prana by Pascale in het leven geroepen. Een brand dat producten neerzet die puur, eerlijk, gezond en lekker zijn. Voor de consument een heerlijkheid en verademing omdat eating out weer fun is en voor de ondernemer een meerwaarde voor zijn onderneming. Een heuse WIN WIN. Een FeelGood moment voor iedereen.

*Verder helpt Pure Prana by Pascale jou terug op weg naar een goede gezondheid en algemeen welzijn en dit door een unieke blend te maken tussen de holistische -en medische wereld. Je eigen reis als basis en zelfexpertise zijn de sleutels tot je herstel en persoonlijke groei. Al doende merk je dat gedurende het gehele proces deur na deur voor je zullen open gaan richting gezondheid en welzijn.

*Pure Prana by Pascale transforms Food to Healthy Food and FeelGoodFood, making the world Healthier and Happier is my mission and Creating FeelGood moments for you is my passion, because you deserve to FeelGood

 

 

 

 

21 gedachtes over “Once upon a time…..

 1. Beste Pascale,

  Ik heb gisteren, tijdens een kookworkshop van het e.FIOW.be , jouw broodjes kunnen proeven en was aangenaam verrast.
  Onlangs ben ik begonnen als zelfstandige Orthomoleculaire voedingsconsulente in bijberoep , en zal deze broodjes dan ook aan mijn cliënten aanbieden!
  Ook mijn kinderen zullen er hopelijk blij mee zijn 🙂

  Met vriendelijke groeten,
  Svea Wyn
  http://www.be4foodandbalance.be

  Geliked door 1 persoon

  • Hoi Soetkin, bij de producten staat de lijst wel hoor, maar ik zal hem even hier ook neertypen : Koolhydraatarm * glutenvrij * lactosevrij * tarwevrij broodje op basis van vezels ( Kokosvezels, suikerbietvezels) , zaden en pitten ( zonnebloem, chia, lijnzaad), ei.

   Zijn volledig graanvrij!

   Groetjes Pascale

   Like

 2. Hoi Pascale, ik kom toevallig op jou pagina door naar pure Pascale te zoeken. Ben blij verrast met jouw broodjes op zicht althans, nu mijn vraag waar in het Antwerpse en binnenkort in Schilde ( de voorkempen) kan ik die aankopen ? Bedankt voor de info.

  Like

  • Hoi Sien,
   de broodjes zijn o.a. bij Het Natuurhuis te verkrijgen.
   Je kan ze ook altijd nog wel rechtstreeks bij mij aankopen hoor. Ik woon in Meer bij Hoogstraten. Dit is ook niet zo ver van Schilde.
   Bij de Croissy in Schilde heb je de broodjes ook.

   Groetjes Pascale

   Like

 3. Dag Pascale,
  Ben toevallige op je website terecht gekomen. Ik woon in Zwijndrecht. Is er een verkooppunt in de omgeving?
  Groetjes,
  Ilse

  Like

  • Hoi Ilse, Oliver’s Samdwich en Saladbar in Antwerpen verkoopt de broodjes en wil ze mssch ook verkopen voor thuisgebruik hebben ze gisteren laten weten.
   Verder kan je ze bij Makro ook kopen. Wel nog in een grotere verpakking maar ze zijn daar te vinden in de diepvries en hebben een lange houdbaarheid.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s