Perfection trend in opmars…….

In plaats van dieetboeken is er een nieuwe trend volop in opmars denk ik nl. de “perfectie” boeken zoals ik ze zelf noem. Nee nee het is geen dieetboek want dat is sowieso al gelukkig door aan het dringen dat dit niet werkt, oef……al een vooruitgang op dat gebied maar wat me verontrust is dat de focus nu nog meer verlegd wordt naar een ander gebied nl. het perfecte, strakke lichaam creëren in x-aantal weken en dat dit je geluk en gezondheid bevorderd….En dat beloven ze he! Dus weer maar eens onbewust geconfronteerd worden met dat je “the perfect body” moet hebben en dat dit staat voor gelukkig zijn en gezond zijn. Voor mensen die al jaren worstelen met een negatief of laag zelfbeeld (en dat zijn er heel veel) zijn zo een soort hypes nefast. In plaats van eindelijk iedereen eens als individu te bekijken en er eerst voor te zorgen dat het plaatje binnenin een mooie film afspeelt en dan vervolgens te zien dat dit ook effect heeft op the outside…. alles begint van binnenuit, zo gaat het in de natuur ook. Maar de druk van de maatschappij forceert de dingen door o.a van die hypes als ” in x-aantal weken” Je bent toch ook niet op een x- aantal weken geworden hoe je nu bent, waarom dan verlangen dat het omgekeerd zo snel gefixt wordt.
Iets om over na te denken vind je niet?

Always here to help & guide you towards a healthier & happier you …….want je bent het waard……
xox Pascale

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s